Välkommen till Teleperformance Chania

Gå med i vårt kundtjänstteam på Kreta!

Vi bjuder in dig att gå med oss och uppleva ett långsiktigt äventyr!

Är du redo för en livsförändrande upplevelse?

Letar du efter nya utmaningar? Eller vill du förändra din arbetsmiljö? Låter tanken på att flytta till ett land känt för sin kultur, mat, historia, landskap och nattliv tilltalande för dig? Du kanske helt enkelt bara älskar det kretensiska köket och den grekiska solen.

Här är din chans att hitta ett jobb på Kreta! Vi bjuder in dig att gå med oss och uppleva ett långsiktigt äventyr!Vi bjuder in dig att gå med i en levande gemenskap med mer än 12 000 begåvade individer från 109 nationaliteter. Du kan bli medlem i ett färgstarkt lag som är engagerade i att leverera den bästa kundupplevelsen samtidigt som du njuter av din tid på en av de mest populära destinationerna i världen – Chania, Kreta.

Vi erbjuder en säker, mångkulturell, vänlig och rolig arbetsplats som starkt stödjer mångfald och erbjuder lika möjligheter för alla.

Ta tag i chansen att utforska en ny kultur, träffa nya människor, förbättra dina främmande språkkunskaper och berika ditt CV genom att arbeta med världens hetaste varumärken på Kreta. Allt detta samtidigt som man skaffar sig erfarenhet inom Teleperformance Greece, ett känt internationellt företag som har certifierats som en Great Place to Work under flera år i rad.

Kliv in i en unik livsupplevelse utomlands och upptäck vad Grekland handlar om!


Vad vi erbjuder:


• Vi tillhandahåller din flygbiljett till Chania, Kreta och ordnar din transport till och från flygplatsen.
• Vi kan ordna ditt boende på Kreta och täcka boendekostnaden under hela din tid på TP Chania!
• Vi erbjuder en fast lön med en lättillgänglig prestationsbonus och provisionsöjligheter.
• Vi tillhandahåller fullständigt administrativt stöd för allt du kan behöva på vägen, såsom hjälp med lokala skatteförfaranden, skaffa ett lokalt bankkonto och så vidare.
• Vi ger dig möjligheten att ta del av vårt referens program där du kan få en bonus för varje vän som blir anställd på Teleperformance.
• Vi bryr oss om din professionella utveckling. Våra certifierade instruktörer erbjuder omfattande utbildning och vi ser till att tillhandahålla alla verktyg du behöver för att växa och briljera.
• Vi vill att du ska ha kul! Utflykter till populära lokala resmål, tävlingar, välgörenhetsorganisationer och personalevenemang är bara några exempel på de företagsaktiviteter vi arrangerar.Vad kommer du att göra i Chania?

Du kommer att ingå i ett kundupplevelselag som är fast beslutna i att sprida glädje!
Du och dina kollegor kommer att hantera inkommande samtal, e-mail och chattmeddelanden från kunder, med ett mål att leverera effektiv kundservice med hög kundnöjdhet som resultat. Naturligtvis kan du förvänta dig att våra lagledare och tränare är närvarande, coachar och stöttar dig hela tiden.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi söker personer med en positiv och äventyrlig attityd, lösningsorienterad, ivrig att lära sig och en bra lagspelare. Du kommer att visa empati, förstå kundens behov och du kommer att anpassa dig till deras behov samtidigt som du erbjuder lösningar och bäst passande alternativ.
Testimonials


FAQs – Vanliga frågor

Vad kommer jag att göra?

En av huvuduppgifterna är att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder. Eftersom att vi har olika projekt så kan ärenden variera från vägassistans till teknisk support för TV, eller fakturerings- och kontraktsfrågor. För många av våra projekt är det stort fokus på kundbehållning och merförsäljning. Vi kan utveckla detta under din intervju med oss!

Ordnar Teleperformance boende och flygbiljetter till Kreta?

Ja, Teleperformance täcker allt boende under hela anställningstiden tillsammans med transportkostnader: din flygbiljett ner till Chania, Kreta, samt transport till och från flygplatsen – Vanligtvis flyger vi in dig 4-5 dagar innan utbildningen startar.

Vi erbjuder även en transfer tjänst för 40€/månaden, som kör dig från ditt boende till vårat kontor. Detta gäller för dem som bor långt ifrån kontoret, och som har svårigheter med deras vardagliga transport. Tjänsten är valfri, och du kan få mer information gällande detta på kontoret.

Vilken typ av boende erbjuder Grekland?

Vi har olika typer av boende, belägna på olika avstånd från kontoret och Chania stad, du kan till exempel begära att få bo ensam i en studio eller med en kollega i en delad lägenhet. Naturligtvis försöker vi placera dig enligt din förfrågan, men det beror alltid på tillgängliheten på bostäderna. Storleken på lägenheterna varierar; studior är till exempel mindre lägenheter utrustade med ett litet kök och toalett, medan delade lägenheter tenderar att vara större, med två separata sovrum, ett vardagsrum och ett större kök.

Hur är boendet utrustat?

Alla boendealternativ är välutrustade med enkel inredning, köksredskap, samt lakan och handdukar. Om någon av grundutrustningen saknas, till exempel tallrikar, bestick med mera, behöver du meddela den boendeansvarige. Ditt nya hem är en viktig del av ditt välmående, så du är välkommen att inreda det efter din personliga smak.

Hur kan jag spendera min fritid på kreta?

Vi kan försäkra dig om att din vistelse på Kreta kommer att bli allt annat än tråkig. Om du är sugen på ett äventyr kan du planera en bilresa för att upptäcka några av de stora kulturstäderna/hamnarna på ön eller utforska en av de många underbara bergs- och vandringslederna. Om du vill koppla av kan du njuta av solnedgången vid en strandbar, smaka på det lokala köket eller dansa på en av de många populära dansklubbarna till morgonen.
Läs mer: https://www.discovergreece.com/en/greek-islands/crete

Arrangerar Teleperformance några evenemang eller aktiviteter för de anställda?

Vi anordnar olika typer av evenemang och aktiviteter. Vårt fokus ligger på välgörande ändamål, miljö och djurskydd – Därför älskar vi att organisera aktiviteter som bidrar till detta. Och eftersom att vi prioriterar våra medarbetares tillfredsställelse, utvecklar vi också flera trivselinitiativ och roliga företagsevent där vi får möjligheten att knyta an och ha kul!

Hur är det med sjukvården?

Första dagen du är registrerad i Grekland så får du ett AMKA-nummer – Detta fungerar som ett personnummer. När du har fått ditt AMKA-nummer har du fri tillgång till alla offentliga sjukhus i Grekland. Dessutom tillhandahåller vi extra privata hälsovårdsförmåner, såsom gratis årliga medicinska kontroller.

Ger ni ut visumstöd?

Om du är EU-medborgare och innehar ett EU-pass behöver du inget visum. Efter 90 dagars vistelse får du ett ”Residence Card” som intygar att du bor och arbetar i Grekland. Om du inte är EU-medborgare så guidar vi dig genom visum- och pappersarbetet.

Jag håller på med träning. Finns det något för mig?

Ja! För våra inbitna gymbesökare har vi ett nyrenoverat gym på vårt kontor, fullt utrustat med träningsredskap och maskiner. Alla Teleperformance anställda kan njuta av det gratis och det är öppet 24 timmar om dygnet. Du kan även prova andra typer av aktiviteter som fotboll och andra utomhussporter, det finns många olika klubbar du kan anmäla dig till.

Jag har en vän som också är intresserad, kan jag referera den personen?

Dina vänner är mer än välkomna att gå med i Teleperformance! Du kan enkelt referera dem och vara berättigad till en generös bonus när din vän anställs. Ta reda på med om vårt refereringssystem:

https://jobsteleperformance.com/employee-referrals/

Apply Now