Chania-se

VĂ€lkommen till Teleperformance Chania

Är du redo för en livsförĂ€ndrande upplevelse?

GÄ med i vÄrt team pÄ Kreta och njut av solen i över 300 dagar om Äret!

Letar du efter nya utmaningar? Eller vill du förÀndra din arbetsmiljö? LÄter tanken pÄ att flytta till ett land kÀnt för sin kultur, mat, historia, landskap och nattliv tilltalande för dig? Du kanske helt enkelt bara Àlskar det kretensiska köket och den grekiska solen.

HÀr Àr din chans att hitta ett jobb pÄ Kreta! Vi bjuder in dig att gÄ med oss och uppleva ett lÄngsiktigt Àventyr!Vi bjuder in dig att gĂ„ med i en levande gemenskap med mer Ă€n 12 000 begĂ„vade individer frĂ„n 109 nationaliteter. Du kan bli medlem i ett fĂ€rgstarkt lag som Ă€r engagerade i att leverera den bĂ€sta kundupplevelsen samtidigt som du njuter av din tid pĂ„ en av de mest populĂ€ra destinationerna i vĂ€rlden – Chania, Kreta.

Vi erbjuder en sÀker, mÄngkulturell, vÀnlig och rolig arbetsplats som starkt stödjer mÄngfald och erbjuder lika möjligheter för alla.

Ta tag i chansen att utforska en ny kultur, trÀffa nya mÀnniskor, förbÀttra dina frÀmmande sprÄkkunskaper och berika ditt CV genom att arbeta med vÀrldens hetaste varumÀrken pÄ Kreta. Allt detta samtidigt som man skaffar sig erfarenhet inom Teleperformance Greece, ett kÀnt internationellt företag som har certifierats som en Great Place to Work under flera Är i rad.

Kliv in i en unik livsupplevelse utomlands och upptÀck vad Grekland handlar om!


Vad vi erbjuder:


‱ Vi tillhandahĂ„ller din flygbiljett till Chania, Kreta och ordnar din transport till och frĂ„n flygplatsen.
‱ Vi kan ordna ditt boende pĂ„ Kreta och tĂ€cka boendekostnaden under hela din tid pĂ„ TP Chania!
‱ Vi erbjuder en fast lön med en lĂ€ttillgĂ€nglig prestationsbonus och provisionsöjligheter.
‱ Vi tillhandahĂ„ller fullstĂ€ndigt administrativt stöd för allt du kan behöva pĂ„ vĂ€gen, sĂ„som hjĂ€lp med lokala skatteförfaranden, skaffa ett lokalt bankkonto och sĂ„ vidare.
‱ Vi ger dig möjligheten att delta i vĂ„rt refereringsprogram och fĂ„ upp till 2 000€ för varje vĂ€n till dig som gĂ„r med i Teleperformance Grekland.
‱ Vi bryr oss om din professionella utveckling. VĂ„ra certifierade instruktörer erbjuder omfattande utbildning och vi ser till att tillhandahĂ„lla alla verktyg du behöver för att vĂ€xa och briljera.
‱ Vi vill att du ska ha kul! Utflykter till populĂ€ra lokala resmĂ„l, tĂ€vlingar, vĂ€lgörenhetsorganisationer och personalevenemang Ă€r bara nĂ„gra exempel pĂ„ de företagsaktiviteter vi arrangerar.Vad kommer du att göra i Chania?

Du kommer att ingÄ i ett kundupplevelselag som Àr fast beslutna i att sprida glÀdje!
Du och dina kollegor kommer att hantera inkommande samtal, e-mail och chattmeddelanden frÄn kunder, med ett mÄl att leverera effektiv kundservice med hög kundnöjdhet som resultat. Naturligtvis kan du förvÀnta dig att vÄra lagledare och trÀnare Àr nÀrvarande, coachar och stöttar dig hela tiden.

Vad förvÀntar vi oss av dig?

Vi söker personer med en positiv och Àventyrlig attityd, lösningsorienterad, ivrig att lÀra sig och en bra lagspelare. Du kommer att visa empati, förstÄ kundens behov och du kommer att anpassa dig till deras behov samtidigt som du erbjuder lösningar och bÀst passande alternativ.
Testimonials


FAQs – Vanliga frĂ„gor

Vad kommer jag att göra?

En av huvuduppgifterna Àr att ta emot inkommande samtal frÄn befintliga kunder. Eftersom att vi har olika projekt sÄ kan Àrenden variera frÄn vÀgassistans till teknisk support för TV, eller fakturerings- och kontraktsfrÄgor. För mÄnga av vÄra projekt Àr det stort fokus pÄ kundbehÄllning och merförsÀljning. Vi kan utveckla detta under din intervju med oss!

Ordnar Teleperformance boende och flygbiljetter till Kreta?

Ja, Teleperformance tĂ€cker allt boende under hela anstĂ€llningstiden tillsammans med transportkostnader: din flygbiljett ner till Chania, Kreta, samt transport till och frĂ„n flygplatsen – Vanligtvis flyger vi in dig 4-5 dagar innan utbildningen startar.
Vi erbjuder ocksĂ„ en transporttjĂ€nst för 40€/mĂ„nad som tĂ€cker resor till och frĂ„n vĂ„ra kontor. Detta gĂ€ller de som bor lĂ„ngt frĂ„n kontoret och har problem med sin dagliga transitering. TransporttjĂ€nsten Ă€r valfri; BegĂ€r gĂ€rna mer information pĂ„ plats.

We also offer a transfer service for €40/month that covers rides to and from our offices. This applies to those residing far from the office, facing difficulty with their daily transit. The transfer service is optional; feel free request more info on site.

Vilken typ av boende erbjuder Grekland?

Vi har olika typer av boende, belÀgna pÄ olika avstÄnd frÄn kontoret och Chania stad, du kan till exempel begÀra att fÄ bo ensam i en studio eller med en kollega i en delad lÀgenhet. Naturligtvis försöker vi placera dig enligt din förfrÄgan, men det beror alltid pÄ tillgÀngliheten pÄ bostÀderna. Storleken pÄ lÀgenheterna varierar; studior Àr till exempel mindre lÀgenheter utrustade med ett litet kök och toalett, medan delade lÀgenheter tenderar att vara större, med tvÄ separata sovrum, ett vardagsrum och ett större kök.

Hur Àr boendet utrustat?

Alla boendealternativ Àr vÀlutrustade med enkel inredning, köksredskap, samt lakan och handdukar. Om nÄgon av grundutrustningen saknas, till exempel tallrikar, bestick med mera, behöver du meddela den boendeansvarige. Ditt nya hem Àr en viktig del av ditt vÀlmÄende, sÄ du Àr vÀlkommen att inreda det efter din personliga smak.

Hur kan jag spendera min fritid pÄ kreta?

Vi kan försÀkra dig om att din vistelse pÄ Kreta kommer att bli allt annat Àn trÄkig. Om du Àr sugen pÄ ett Àventyr kan du planera en bilresa för att upptÀcka nÄgra av de stora kulturstÀderna/hamnarna pÄ ön eller utforska en av de mÄnga underbara bergs- och vandringslederna. Om du vill koppla av kan du njuta av solnedgÄngen vid en strandbar, smaka pÄ det lokala köket eller dansa pÄ en av de mÄnga populÀra dansklubbarna till morgonen.
LĂ€s mer: https://www.discovergreece.com/en/greek-islands/crete

Arrangerar Teleperformance nÄgra evenemang eller aktiviteter för de anstÀllda?

Vi anordnar olika typer av evenemang och aktiviteter. VĂ„rt fokus ligger pĂ„ vĂ€lgörande Ă€ndamĂ„l, miljö och djurskydd – DĂ€rför Ă€lskar vi att organisera aktiviteter som bidrar till detta. Och eftersom att vi prioriterar vĂ„ra medarbetares tillfredsstĂ€llelse, utvecklar vi ocksĂ„ flera trivselinitiativ och roliga företagsevent dĂ€r vi fĂ„r möjligheten att knyta an och ha kul!

Hur Àr det med sjukvÄrden?

Första dagen du Ă€r registrerad i Grekland sĂ„ fĂ„r du ett AMKA-nummer – Detta fungerar som ett personnummer. NĂ€r du har fĂ„tt ditt AMKA-nummer har du fri tillgĂ„ng till alla offentliga sjukhus i Grekland. Dessutom tillhandahĂ„ller vi extra privata hĂ€lsovĂ„rdsförmĂ„ner, sĂ„som gratis Ă„rliga medicinska kontroller.

Ger ni ut visumstöd?

Om du Ă€r EU-medborgare och innehar ett EU-pass behöver du inget visum. Efter 90 dagars vistelse fĂ„r du ett ”Residence Card” som intygar att du bor och arbetar i Grekland. Om du inte Ă€r EU-medborgare sĂ„ guidar vi dig genom visum- och pappersarbetet.

Jag hÄller pÄ med trÀning. Finns det nÄgot för mig?

Ja! För vÄra inbitna gymbesökare har vi ett nyrenoverat gym pÄ vÄrt kontor, fullt utrustat med trÀningsredskap och maskiner. Alla Teleperformance anstÀllda kan njuta av det gratis och det Àr öppet 24 timmar om dygnet. Du kan Àven prova andra typer av aktiviteter som fotboll och andra utomhussporter, det finns mÄnga olika klubbar du kan anmÀla dig till.

Jag har en vÀn som ocksÄ Àr intresserad, kan jag referera den personen?

Dina vÀnner Àr mer Àn vÀlkomna att gÄ med i Teleperformance! Du kan enkelt referera dem och vara berÀttigad till en generös bonus nÀr din vÀn anstÀlls. Ta reda pÄ med om vÄrt refereringssystem:

https://jobsteleperformance.com/employee-referrals/

Apply Now

Google Rating
4.1