Velkommen til Teleperformance Chania

Slut dig til vores kundeserviceteam på Kreta!

Kutsumme sinut liittymään seikkailulle meidän kanssa!

Oletko valmis elämää muuttamaan kokemukseen?

Leder du efter nye udfordringer? Eller vil du gerne ændre dit arbejdesmiljø? Lyder ideen om at flytte til et land kendt for sin kultur, mad, historie, landskab og natteliv, som noget for dig?

Måske elsker du bare Kretansk mad og den græske sol. Her er din change for at finde et job på Kreta. Vi inviterer dig til at komme ned til os og opleve et lang tids eventyr.Vi inviterer dig til at blive en del af et levende fællesskab på mere end 12.000 talentfulde individer fra 109 nationaliteter. Du kan blive en del af et farverigt team, der er engareret i at give den bedste kundeservice oplevelse, mens du nyder din tid på en af de mest populære destinationer i verden – Chania, Kreta.

Vi tilbyder en sikker, multikultural, venlig og sjov arbejdsplads, der støtter diversitet og tilbyder lige muligheder for alle.

Grib chancen til at udforske en ny kultur, møde nye mennesker, forbedre dine fremmedsprogsfærdigheder og berig dit CV ved at arbejde for nogle af verdens mest velkendte firmaer på Kreta. Alt dette, mens du får erfaring indefor Teleperformance Grækenland, et velkendt internationalt firma, der er blevet certificeret som det bedste sted at arbejde flere år i træk.

Træd ind i en unik oplevelse for livet, i udlandet, og oplev alt hvad Grækenland har at tilbyde.


Hvad vi tilbyder:


  • Vi sørger for dine flybilletter til Chania, Kreta og arrangerer din transport til og fra lufthavnen.
  • Vi sørge for din indkvartering på Kreta og dækker boligomkostningerne igennem hele din tid hos TP Kreta.
  • Vi tilbyder en fast løn med nem mulighed for at opnå præstationsbonus og kommissionsmuligheder.
  • Vi giver fuld administrativ støtte til alt du har brug for undervejs, som f.eks. hjælp med de lokale skatteprocedurer, at åbne en lokal bankkonto osv.
  • Vi giver dig muligheden for at deltage i vores henvisningsprogram, og du vil modtage en bonus for alle de af dine venner, som tilslutter sig Teleperformance.
  • Vi bekymre os om din professionelle udvikling. Vores certificeret træner tilbyder omfattende træning og vi sørge for at give dig alle de værktøjer du har brug for til at vokse og udmærke dig.
  • Vi vil have at du skal have det sjovt! Udflugter til populære lokale destinationer, konkurrencer, velgørenheder og medarbejderbegivenheder er nogle af eksemplerne på de firmaaktiviteter vi arrangere.


Hvad består opgaven i, i Chania?

Du bliver en del af et kundeservice team, der er fastopsat på at sprede glæde!

Dig og dine kollegaer håndterer opkald, emails og chatbeskeder fra kunder. Målet er at give den mest effektive kundeservice med en høj kundetilfredshed, som resultatet. Selvfølgelig, kan du forvente at vores teamledere og trænere vil være tilstede, til at træne og støtte dig til hver en tid.

Hvad forventer vi af dig?

Vi leder efter mennesker med en positiv og eventyrlysten personlighed, en der er løsningsorienteret, ivrig efter at lære og en god team-player. Du skal udvise empati, forstå kundernes behov og du skal være fleksible, mens du samtidig tilbyder løsninger og de bedste alternativer til deres behov.
Testimonials


FAQ's

Hvad skal jeg lave?

En af hovedopgaverne er at modtage opkald fra eksisterende kunder. Vi har mange forskellige projekter og derfor kan sagerne omhandle alt fra vejhjælp til TV teknisk support, fakturering eller kontrakt problemer. For mange af vores projekter er det største fokus på klientens omdømme og mersalg. Vi kan uddybe mere om dette under din jobsamtale med os!

Sørger Teleperformance for at arrangerer indkvatering og flybilletter til Kreta?

Ja! Teleperformance dækker al indkvatering under hele din ansættelse sammen med transportomkostninger: dine flybilletter til Chania, Kreta, samt transport til og fra lufthavnen. Normalt flyver vi dig til Kreta 4-5 dage før din træning starter.

Vi tilbyder også en transferservice til 40€ om måned, som dækker turen til og fra arbejdet på vores kontor i Mournies. Dette gælder for dem, der bor langt fra kontoret, og som har udfordringer med deres daglige transport. Transfer servicen er valgfri, og du kan anmode om mere info ved receptionen på kontoret.

Hvilken type bolig har Grækenland at tilbyde?

Vi har forskellige typer boliger. De er lokaliseret med forskellige afstande til kontoret og til Chania midtby. F.eks. kan du bede om at bo alene i en etværelses lejlighed eller sammen med en kollega i en delelejlighed. Selvfølgelig prøver vi at give dig den bolig type du ønsker, men det afhænger af tilgængeligheden af boliger. Størrelsen på lejlighederne varrierer også; f.eks. etværelses lejligheder er mindre lejligheder, der er udstyret med et lille køkken og et toilet, mens delelejligheder er større, med to soveværelser, en stue og et større køkken.

Hvordan er lejligheden udstyret?

Alle lejlighedsmuligheder er fuldt udstyret med møbler, køkkenudstyr, samt lagner og håndklæder. Hvis noget mangler, f.eks. tallerkner, bestik osv. skal du henvende dig til den person der er ansvarlig for din bolig. Dit nye hjem er en vigtig del af dit velvværd, så du er velkommen til at dekorerer efter din egen personlige smag.

Hvad kan jeg lave i min fritid på Kreta?

Vi kan forsikre dig om at dit ophold på Kreta aldrig vil være kedeligt. Hvis du kan lide eventyr, kan du planlægge en biltur og opdage nogle af de største kulturelle byer/havne på øen og udforske smukke bjerge og vandrestier. Hvis du ønsker at slappe af, kan du nyde solnedgangen på en strandbar, smage på lokal mad eller danse til solen står op på en af de mange populære diskoteker.

https://www.discovergreece.com/en/greek-islands/crete

Organiserer Teleperformance events eller aktiviteter for deres medarbejdere?

Vi organiserer mange forskellige aktiviteter og begivenheder. Vores fokus er velgørenhed, miljø og dyrevelfærd – derfor elsker vi at organiserer aktiviteter der støtter dette. Vi prioriterer også tilfredshed hos vores medarbejdere og vi udvikler mange initiativer, der sikre velvære og sjove firmabegivenheder, hvor der er mulighed for at lære hinanden at kende og have det sjovt

Hvad med sundhedsforsikring?

Den første dag du registerer dig i Grækenland får du et AMKA nummer – dette fungerer som dit CPR nummer. Når du har fået dit AMKA nummer har du mulighed for at bruge alle offentlige hospitaler i Grækenland gratis. Udover det, sørger vi også for private sundheds muligheder, så som et gratis årligt sundhedstjek.

Jeg kan godt lide fitness. Er der noget for mig?

Selvfølgelig! For vores medarbejder der elsker træningscentre, har vi et nyrenoveret træningscenter på vores kontor, som er fuldt udstyret med træningsmaskiner og træningsudstyr. Alle Teleperformance medarbejdere kan bruge træningscenteret gratis og det er åbent 24 timer i døgnet. Du kan også prøve andre aktiviteret så som fodbold eller andre udendørssports, der er mange forskellige klubber du kan blive en del af.

Jeg har en ven der også er intereseret, kan jeg referer denne person?

Dine venner er mere end velkommen til at blive en del af Teleperformance! Du kan nemt referer dem og få mulighed for at få en generøs bonus når din ven bliver ansat. Find ud af mere omkring vores henvisningsorning her:

https://jobsteleperformance.com/employee-referrals/

Apply Now