dutch referral - Teleperformance Greece

dutch referral


Verwijs een vriend door om bij ons in Griekenland te werken... …en verdien
3.000 € voor elke vriend die in dienst komt!

Doe je voordeel met ons genereuze verwijsprogramma ‘Refer a Friend’ en verwijs vrienden door om naar Griekenland te verhuizen.

Waarom naar Griekenland? Dit is alles wat je hen hoeft te zeggen:

Verhuis naar een van de mooiste landen van het Middellandse Zeegebied en begin aan een nieuw avontuur!

Wijs een Vriend op het Zetten van de Volgende Stap in hun Carrière bij TP Griekenland! Vertel hen over de mogelijkheid om deel uit te maken van een internationaal erkend bedrijf, dat niet alleen een Great Place to Work is, maar ook een kampioen in diversiteit en gelijke kansen. Bij TP Griekenland zullen je vrienden bloeien in een multiculturele, multi-ethnische en bruisende werkomgeving.

Dromen ze van een ervaring in een land rijk aan cultuur, eten, geschiedenis en nachtleven? Moedig hen aan de kans te grijpen!
Dit is de perfecet kans voor hen om zich onder te dompelen in een nieuwe cultuur, verschillende soorten mensen te leren kennen, hun talenkennis te verbreden en hun CV te versterken. Verhuizen naar Griekenland zal voor je vrienden een alles veranderende ervaring zijn die ze niet willen missen!
Wanneer ontvang je je bonus?

Je ontvangt je bonus in één keer nadat je vriend drie maanden in dienst is bij TP Griekenland. Voorbeeld: Je vriend komt in oktober in dienst, dan krijg je de gehele bonus uitbetaald met je salaris over january.

Hoe word je betaald?

De bonus wordt als onderdeel van je salaris bruto betaald. De belastingtarieven in je woonland zijn van toepassing.

Hoe kun je een vriend verwijzen?
REGISTEER (of log in): Bezoek ons RAF platform en registreer je als TP Griekenland verwijzer (Referrer) met je BMS ID of log in als je al geregistreerd bent.
UPLOAD: Upload het CV van je vriend. Ons system checkt of je vriend al in onze database voorkomt (als duplicaat) en laat het je weten als er al een andere bron voor dat CV is geregistreerd.
Nodig een vriend uit om te gienieten van een ervaring die de moeite waard is bij Teleperformance Griekenland!

De Teleperformance Group is wereldleider in customer experience management met meer dan 300 Contact Centra! Het bedrijf verzorgt over de hele wereld een reeks aan diensten, waaronder klantenservice, technische ondersteuning, sales en social media en diverse gerelateerde diensten.

Teleperformance Griekenland is onderdeel van de Group en de marktleider in Griekenland, met meer dan 12.000 mensen in dienst met 109 nationaliteiten; we bedienen 140 markten in 40 talen en dialecten en we ondersteunen voor de grootste en bekendste wereldmerken..

12k employees
140+ markten
42+ talen en dialecten

Refer a Friend om Griekenland te ontdekken!

Stap in de Middellandse Zee Ervaring

Moedig hen aan hun koffers te pakken en zich voor te bereiden op een onvergetelijke reis naar Griekenland. Wij zorgen voor een ongeëvenaarde TP Griekenland-onboarding-ervaring. Verwijs je vriend nu

Introduceer een vriend bij ons dynamische team! Vertel hen dat werken in het buitenland een ongelofelijk verrijkende reis is, zeker bij ons.

Enkele van de voordelen die onze werknemers genieten!

 • ✅ Volledige ondersteuning bij de verhuizing naar Griekenland (wij betalen je ticket, een hotel tijdens de training en we bieden ondersteuning bij het vinden van woonruimte)
 • ✅ Wij helpen bij het benodigde ‘papierwerk’, zoals het verkrijgen van een belastingnummer, registratie voor het sociaal zekerheidsstelsel en het openen van een bankrekening
 • ✅ Gratis Griekse les, zodat aanpassen aan de cultuur gemakkelijker gaat
 • ✅ Gezondheidszorg-voordelen en tal van andere kortingen
 • ✅ Deelname aan trainings- en ontwikkelingsprogramma’s
 • ✅ 2 extra salarissen op basis van de Griekse wegeving
 • ✅ Deelname aan verschillende liefdadigheidsinitiatieven, aan milieu-acties en dierenbeschermings projecten het hele jaar door
 • ✅ Deelname aan evenementen, sportactiviteiten, diverse family & wellbeing initiatieven.
Een glimps van het leven in Griekenland...
 • Magnifieke landschappen
 • Een Milde mediterraan klimaat
 • Bijna elke dag zon
 • Unieke culturele ervaringen
 • De Overheerlijke keuken
 • De rijke antieke geschiedenis
 • Zowel bergen als zee
 • Een bruisend nachtleven
 • Gastvrije en benaderbare inwoners
...en de lage kosten voor levensonderhoud!

Het leven in Griekenland is redelijk betaalbaar en woningen in de meeste Griekse steden kosten aanzienlijk minder dan in andere Europese steden.

Je vriend kan goed rondkomen van het inkomen dat Teleperformance Griekenland biedt en dat ruim boven het gemiddelde ligt; het voorziet in de basisbehoeften en laat ruimte voor het genieten van persoonlijke dingen als reizen, entertainment en culturele uitstapjes.

Kijk maar eens naar de gemiddelde prijzen hieronder – het zal je versteld doen staan!

27€
Maandkaart OV
2,5€
Maaltijd in een TP kantine
2,5€
Koffie
14€
Gemiddelde maaltijd in een restaurant
Een paar van onze favoriete eilanden...
Browse
Maximum file size: 20MB
Allowed file types: .doc, .docx, .pdf