Velkommen til Teleperformance Chania

Bli med i vårt kundeserviceteam på Kreta!

Vi inviterer deg til å bli med oss og oppleve et varig eventyr!

Er du klar for en opplevelse som vil forandre livet ditt?

Ser du etter nye utfordringer? Eller vil du endre dine arbeidsomgivelser? Hørest ideen om å flytte til et land kjent for dets kultur, mat, historie, lanskap og uteliv interessant ut for deg?

Kanskje du bare elsker maten fra Kreta og den greske solen. Here er din sjanse til å finne en jobb på Kreta! Vi inviterer deg til å bli med oss og oppleve et varig eventyr!Vi inviterer deg til å bli med I et strålende samfunn av over 12,000 talentfulle individer fra 109 nasjonaliteter. Du kan bli et medlem av et fargerikt team som er dedikert til å gi den beste kundeopplevelsen, mens du nyter tiden din i en av de mest populære destinasjonene i verden – Chania, Kreta.

Vi tilbyr en trygg, multikulturell, vennlig og moro arbeidsplass, som sterkt støtter mangfold og tilbyr like muligheter til alle.

Grip sjansen til å utforske en ny kultur, møte nye mennesker, forbedre dine egenskaper med fremmedspråk og berike CV-en din ved å jobbe med verdens heteste merkevarer på Kreta. Alt dette, mens du får erfaring innenfor Teleperformance Hellas, et anerkjent, internasjonalt selskap, som har blitt sertifisert som et «Great place to Work» flere år på rad.

Tre inn I en unik livsopplevelse utenlands og opplev hva Hellas handler om!


Hva vi tilbyr:


  • Vi dekker flybilletten din til Chania, Kreta og arrangerer transporten din til og fra flyplassen.
  • Vi kan arrangere sted å bo på Kreta og dekke prisen for opphold gjennom hele din tid hos TP Chania!
  • Vi tilbyr en fast lønn med en lett oppnåelig prestasjonsbonus og muligheter for komissjon. (if comission is a verb in the sentence, it will be «og komissjonerer muligheter»)
  • Vi tilbyr full administrativ støtte til alt du trenger underveis, slik som hjelp med lokale skatteordninger, å få en lokal bankkonto, osv.
  • Vi gir deg muligheten til å bli med i vår verve kampanje, og få bonus for hver av dine venner som starter i Teleperformance.
  • Vi bryr oss om din karriereutvikling. Våre sertifiserte instruktører tilbyr grundig trening og vi passer på å tilby alle verktøyene du trenger for å vokse og brilljere.


Hva vil du gjøre i Chania?

Du vil bli del av et kundeopplevelsesteam, fast bestemt på å spre glede!
Du og dine kollegaer vil få håndtere inkommende samtaler, mailer og chat-meldinger fra kunder, med mål om å levere effektiv kundeservice med høy kundetilfredshet som resultat. Du kan selvsagt forvente våre teamledere og trenere til å vere tilstede og veilede og støtte deg til en hver tid.

Hva forventer vi av deg?

Vi ser etter folk med en positiv og eventyrlysten innstilling, løsningsorienterte, ivrige etter å lære og gode lagspillere. Du vil vise empati, forstå kundens behov og du vil tilpasse deg deres behov mens du tilbyr løsninger og de beste alternativene.
Testimonials


FAQ's

Hva vil jeg gjøre?

En av hovedoppgavene er å ta imot inkommende anrop fra eksisterende kunder. Siden vi har ulike prosjekter, kan sakene variere fra veiside-assistanse til teknisk support for TV’er eller fakturerings- og kontraktproblemer. For mange av våre prosjekter er det et stort fokus på å beholde kunder og på ekstra salg. Vi kan utdype dette under ditt intervju med oss!

Arrangerer Teleperformance bosted og flybillettene til Kreta?

Ja, Teleperformance dekker alt av oppholdet under hele ansettelsesperioden i tillegg til transportkostnader: din flybillett ned til Chania, Kreta, i tillegg til transport til og fra flyplassen – som regel flyr vi deg ned 4-5 dager frø opplæringen starter. Vi tilbyr også transport for 40€ i måneden, som dekker transport til og fra kontoret. Dette gjelder for dem som bor langt unna kontoret, og har vanskeligheter med sin daglige transport til og fra jobb. Tilbudet er helt valgfritt. For mer informasjon må du gjerne ta kontakt med noen på kontoret.

Hvilke type bosted tilbyr Hellas?

Vi har ulike typer bosted, som ligger ulike avstander fra kontoret og Chania by, f.eks. kan du forespørre å bo alene i en studioleilighet eller med en kollega i en delt leilighet. Vi prøver selvsagt å plassere deg etter dine ønsker, men det kommer alltid an på ledighet av bosteder. Størrelsen på leiligheten varierer; f.eks. Er studioleiligheter mindre leiligheter, utstyrt med en kjøkkenkrok og et toalett, mens delte leiligheter pleier å vere større, med to separate soverom, en stue og et større kjøkken.

Hvordan er bostedene utsyrt

Alle bostedsalternativer er grundig utstyrt med enkle møbler, kjøkkenutstyr, i tillegg til sengetøy og håndklær. Om no av det grunnleggende utstyret mangler, for eksempel tallerkner eller bestikk, må du informere personen som er ansvarlig for bostedet. Ditt nye hjem er en viktig del av din velvere, så du er velkommen til å dekorere det etter din egen smak.

Hvordan kan jeg tilbringe fritiden min på Kreta?

Vi kan forsikre deg om at ditt opphold på Kreta vil vere alt annet enn kjedelig. Om du er klar for et eventyr, kan du planlegge en «road trip» for å utforske noen av de viktigeste kulturelle byene/havnene på øyen, eller utforske en av de mange nydelige fjell- og turløypene. Dersom du øsnker å slappe av, kan du nyte solnedgangen på en strandbar, smake den lokale maten eller danse deg svett til morningen på en av de mange hippe danseklubbene.

Les Mer: https://www.discovergreece.com/en/greek-islands/crete

Organiserer Teleperformance arrangementer eller aktiviteter for de ansatte?

Vi organiserer ulike typer arrangementer og aktiviteter. Vårt fokus er på veldedighets-, miljø- og dyrevelferdssaker – på grunn av dette elsker vi å organisere aktiviteter som bidrar til disse. I tillegg, mens vi prioriterer ansattilfredshet, utvikler vi flere velvereinitiativer og morsomme bedriftsarrangementer hvor vi får muligheten til å danne bånd og ha det moro.

Hva med helsehjelp?

Den første dagen du er registrert I Hellas, vil du få ett AMKA-nummer – dette fungerer som et personnummer. Når du har fått AMKA-nummeret ditt, har du fri tilgang til alle de offentlige sykehusene I Hellas. I tillegg tilbyr vi ekstra private helsehjelpfordeler, slik som gratis, årlige, medisinke undersøkelser.

Jeg liker å trene. Er det noe der for meg?

Javisst! For våre engasjerte treningssentergåere har vi et nyoppusset treningssenter på kontoret vårt, fullt utstyrt med treningsutstyr og apparater. Alle Teleperformance-ansatte kan nye det gratis og det er opent døgnet rundt, 24 timer. Du kan også prøve andre typer aktiviteter slik som fotball og annen utendørsidrett. Det er mange ulike klubber du kan bli med i.

Jeg har en venn som også er interessert, kan jeg verve denne perosnen?

Vennene dine er mer enn velkommen til å bli med i Teleperformance! Du kan enkelt verve dem og vere kvalifisert for å få en generøs bonus ved din venns ansettelse. Finn ut mer om vårt verve-program: https://jobsteleperformance.com/employee-referrals/

Apply Now