Tervetuloa Teleperformancelle Kreetalle

Liity asiakaspalvelutiimiimme Kreetalla!

Kutsumme sinut liittymään seikkailulle meidän kanssa!

Oletko valmis elämää muuttamaan kokemukseen?

Etsitkö uusia kokemuksia? Vai haluatko muuttaa työympäristöäsi? Kuulostaako ajatus muuttamisesta maahan, joka on kuuluisa kulttuuristaan, ruoastaan, historiastaan, maisemistaan ja yöelämästään, houkuttelevalta sinulle?

Ehkä yksinkertaisesti rakastat Kreetan ruokaa ja sen aurinkoa. Kutsumme sinut liittymään seikkailulle meidän kanssa!Kutsumme sinut liittymään vilkkaaseen yhteisöön, jossa on yli 12 000 lahjakasta henkilöä 109 kansallisuudesta. Pääset liittymään värikkääseen tiimiin, joka on sitoutunut tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen ja nauttimaan ajastasi yhdessä maailman suosituimmista kohteista Haniassa Kreetalla.

Tarjoamme turvallisen, monikulttuurisen, ystävällisen ja hauskan työpaikan, joka tukee vahvasti monimuotoisuutta ja tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet kaikille.

Tartu tilaisuuteen tutustua uuteen kulttuuriin, tavata uusia ihmisiä, parantaa kielitaitoasi ja rikastuttaa ansioluetteloasi työskentelemällä kreetalaisten maailman suosituimpien tuotemerkkien kanssa. Kaikki tämä, samalla kun saat kokemusta Teleperformance Kreikasta, tunnustetusta kansainvälisestä yrityksestä, joka on sertifioitu Great Place to Workiksi useiden peräkkäisten vuosien ajan.

Astu ainutlaatuiseen elämänkokemukseen ulkomailla ja selvitä, millainen Kreikka on!


Mitä me tarjoamme:


  • Tarjoamme sinulle lentoliput Haniaan, Kreetalle ja järjestämme kuljetuksen lentokentältä.
  • Voimme järjestää sinun majoituksen Kreetalla ja kattaa majoituskustannukset TP Hanialla olosi ajan.
  • Tarjoamme kiinteän palkan, jossa on helposti saavutettavissa oleva tulosbonus ja provisiomahdollisuudet.
  • Tarjoamme täyden hallinnollisen tuen kaikelle, mitä saatat tarvita matkan varrella, kuten apua paikallisissa veromenettelyissä, paikallisen pankkitilin hankkimisessa jne.
  • Tarjoamme mahdollisuuden osallistua suositteluohjelmaamme ja tienata bonusta jokaisesta ystävästäsi joka liittyy Teleperformancelle.
  • Välitämme ammatillisesta kehityksestäsi. Sertifioidut ohjaajamme tarjoavat laajan koulutuksen ja varmistamme, että tarjoamme kaikki työkalut, joita tarvitset kasvaaksesi ja menestyäksesi.
  • Haluamme, että sinulla on hauskaa! Retket suosittuihin paikallisiin kohteisiin, kilpailuihin, hyväntekeväisyysjärjestöihin ja henkilöstötapahtumiin ovat vain muutamia esimerkkejä järjestämistämme yrityksen aktiviteeteista.


Mitä on työsi Haniassa?

Tulet olemaan osa asiakaskokemustiimiä, joka on päättänyt levittää iloa!
Sinä ja kollegasi pääsette käsittelemään asiakkailta tulevia puheluita, sähköposteja ja chat-viestejä tavoitteenanne tarjota tehokasta asiakaspalvelua ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Tietenkin voit odottaa, että joukkueemme johtajat ja valmentajat ovat aina läsnä, valmentavat ja tukevat sinua.

Mitä me odotamme sinulta?

Etsimme ihmistä, jolla on positiivinen ja seikkailunhaluinen asenne, joka on ratkaisukeskeinen, innokas oppimaan ja on mahtava joukkuepelaaja. Osoitat empatiaa, ymmärrät asiakkaan tarpeita ja sopeudut hänen tarpeisiinsa samalla kun tarjoat ratkaisuja ja parhaiten sopivia vaihtoehtoja.
Testimonials


FAQ's

Mitkä ovat sinun tehtävät?

Yksi tärkeimmistä tehtävistä on vastaanottaa saapuvia puheluita nykyisiltä asiakkailta. Koska meillä on erilaisia projekteja, tapaukset voivat vaihdella hinauspalvelusta TV: n tekniseen tukeen tai laskutus- ja sopimusongelmiin. Monissa projekteissamme keskitytään paljon asiakkaiden säilyttämiseen ja lisämyyntiin. Voimme tarkentaa tätä haastattelussasi kanssamme!

Järjestääkö Teleperformance majoituksen ja lentoliput Kreetalle?

Kyllä, Teleperformance kattaa kaikki majoitukset koko työsuhteen ajan sekä kuljetuskustannukset: lentolippusi Haniaan, Kreetalle sekä kuljetukset lentokentälle. Yleensä lennämme sinut 4-5 päivän kuluessa ennen koulutuksen alkua.

Tarjoamme myös kuljetuspalvelun hintaan 40€/kk, palvelu kattaa kuljetukset toimistollemme ja takaisin. Tämä koskee heitä, jotka asuvat kaukana toimistosta ja joilla on ongelmia työmatkojen kanssa. Kuljetuspalvelu on valinnainen ja voit kysyä lisätietoja siitä paikan päältä.

Millaista majoitusta Kreikka tarjoaa?

Meillä on erilaisia majoitustiloja, jotka sijaitsevat eri etäisyyksillä toimistosta ja Hanian kaupungista, esimerkiksi voit asua yksin studiossa tai kollegan kanssa jaetussa huoneistossa. Yritämme toteuttaa toiveesti, mutta se riippuu aina asuntojen saatavuudesta. Asunnon koko vaihtelee: esimerkiksi studiot ovat pienempiä huoneistoja, joissa on minikeittiö ja WC, kun taas jaetut huoneistot ovat yleensä suurempia, ja niissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone ja suurempi keittiö.

Miten majoitus on varustettu?

Kaikki majoitusvaihtoehdot on varustettu perusteellisesti yksinkertaisilla kalusteilla, keittiövälineillä sekä lakanoilla ja pyyhkeillä. Jos jokin perusvarusteista puuttuu, esimerkiksi lautaset, ruokailuvälineet jne. sinun on ilmoitettava siitä majoituksesta vastaavalle henkilölle. Uusi kotisi on tärkeä osa hyvinvointiasi, joten olet voit sisustaa sen oman henkilökohtaisen makusi mukaan.

Kuinka viettää vapaa-aikaa Kreetalla?

Voimme taata sinulle, että vierailusi Kreetalla on kaikkea muuta kuin tylsää. Jos olet valmis seikkailuun, voit suunnitella road tripin löytääksesi joitain saaren suurimmista kulttuurikaupungeista/satamista tai tutustuaksesi johonkin monista upeista vuoristo- ja vaellusreiteistä. Jos haluat rentoutua, voit nauttia auringonlaskusta rantabaarissa, maistella paikallista ruokaa tai hikoilla tanssimalla aamuun asti yhdessä lukuisista trendikkäistä tanssiklubeista.

Lue lisää: https://www.discovergreece.com/en/greek-islands/crete

Järjestääkö Teleperformancen organisaatio tapahtumia tai aktiviteetteja?

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Keskitymme hyväntekeväisyyteen, ympäristöön ja eläinten hyvinvointiin – siksi rakastamme järjestää näihin vaikuttavia aktiviteetteja. Lisäksi, kun priorisoimme työntekijöiden tyytyväisyyteen, kehitämme useita hyvinvointi asioita ja hauskoja yritystapahtumia, joissa saamme mahdollisuuden tutustua ja pitää hauskaa!

Entä terveydenhuolto?

Ensimmäisenä päivänä, kun olet rekisteröitynyt Kreikkaan, saat AMKA-numeron. Tämä toimii sosiaaliturvatunnuksena. Kun olet saanut AMKA-numerosi, sinulla on vapaa pääsy kaikkiin Kreikan julkisiin sairaaloihin. Lisäksi tarjoamme ylimääräisiä yksityisen terveydenhuollon etuja, kuten ilmaisia vuosittaisia lääkärintarkastuksia.

Harrastan kuntoilua. Millaiset ovat mahdollisuudet tähän?

Innokkaille kuntosalikävijöillemme toimistossamme on juuri remontoitu kuntosali, joka on täysin varustettu harjoitusvälineillä ja koneilla. Kaikki Teleperformancen työntekijät voivat nauttia siitä ilmaiseksi ja se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Voit myös kokeilla muun tyyppisiä aktiviteetteja, kuten jalkapalloa ja muita ulkoilulajeja, on monia erilaisia seuroja, joihin voit rekisteröityä.

Minulla on ystävä, joka on myös kiinnostunut, voinko kertoa tästä hänelle?

Ystäväsi ovat enemmän kuin tervetulleita liittymään Teleperformanceen! Voit helposti suositella heille ja olla oikeutettu saamaan anteliaan bonuksen ystäväsi palkkaamisen yhteydessä. Lue lisää suositusjärjestelmästämme: https://jobsteleperformance.com/employee-referrals/

Apply Now