Dutch - Teleperformance Greece

Dutch


Verhuis naar één van de mooiste landen aan de Middellandse zee en begin een nieuwe belevenis!

TP Griekenland biedt een multiculturele, multi-etnische, vriendelijke, veilige en leuke werkomgeving waar diversiteit wordt ondersteund en waar gelijke kansen worden geboden aan iedereen. Wil jij deel blijven uitmaken van een internationaal erkend bedrijf dat het certificaat Great Place to Work heeft behaald, maar dan in Griekenland?

Klinkt het aantrekkelijk om te verhuizen naar een land dat beroemd is om zijn cultuur, het eten, de geschiedenis, om zijn landschap en uitgaansleven?

Grijp nu de kans en ontdek een nieuwe cultuur, ontmoet nieuwe mensen, verbeter je talenkennis en verrijk je CV. Zet de stap naar een unieke levenservaring in het buitenland en ontdek wat Griekenland eigenlijk is!

Wij nodigen je uit een waardevolle ervaring op te doen via Teleperformance Griekenland!
De Teleperformance Group is wereldleider op het gebied van klantbelevingsmanagement met meer dan 300 contactcentra! Het bedrijf biedt wereldwijd een breed spectrum aan dienstverlening, waaronder zowel klantenservice, technische ondersteuning, sales en sociale media als andere verwante diensten.

Teleperformance Griekenland is onderdeel van de Group en marktleider in Griekenland, met een personeelsbestand van meer dan 12.000 medewerkers van 109 nationaliteiten, die in meer dan 40 talen en dialecten 140 markten bedienen in de ondersteuning van ‘s werelds grootste en bekendste merken.

Pak je koffer in en…kom naar Griekenland!
Breng alles in gereedheid en bereid je verhuizing naar Griekenland voor.

Wij beloven je een onvergetelijke ‘Onboarding’ bij TP Griekenland

Kom erbij en zet de volgende stap in je carrière hier bij ons
Hulp bij de papiermolen, zoals het verkrijgen van een belastingnummer en een ziekenfondsnummer en het openen van een Griekse bankrekening
Hulp bij het vinden van een appartement in de vorm van informatie over de lokale woningmarkt en vergoeding van de makelaarskosten
Deelname aan trainings- en ontwikkelingsprogramma’s
Een gulle bonus voor het aanbrengen van nieuwe collega’s
Word lid van ons dynamische team
Ontdek meer over de juwelen van Griekenland:
  • Magnifieke natuurlijke landschappen
  • Mild Middellandse Zee klimaat
  • Zon de meeste dagen van het jaar
  • Unieke culturele ervaringen
  • Overheerlijke keuken
  • Rijke klassieke geschiedenis
  • De combinatie van bergen en zee
  • Bruisend nachtleven
  • Gastvrijheid en toegankelijkheid
...en de lage kosten voor levensonderhoud!

Leven in Griekenland is redelijk betaalbaar, met woonlasten die in de meeste Griekse steden beduidend lager liggen dan in andere Europese steden. Je kunt goed bestaan van het ruim boven het landelijk gemiddelde liggende salaris dat Teleperformance Griekenland biedt: je basisbehoeften gedekt, terwijl je geniet van je privé-activiteiten zoals reizen, amusement en culturele uitstapjes.

Kijk hieronder maar eens naar het overzichtje van gemiddelde prijzen van een paar goederen en diensten en je zult verbaasd zijn!

27€
OV Maandkaart
2,5€
Maaltijd in de TP- kantine
2,5€
Koffie
14€
Gemiddelde maaltijd in een restaurant
Enkele van onze favoriete eilanden...
Browse
Maximum file size: 20MB
Allowed file types: .doc, .docx, .pdf